Εμπειρία χρήσης Fungalor Premium Plus

Η θέα της Άννας από την πόλη της Κολωνίας

Η εμπειρία με το Fungalor Premium Plus από την Άννα από την Κολωνία

Το όνομά μου είναι Άννα, είμαι 39 ετών. Θα ήθελα να σας πω για την εμπειρία μου από τη χρήση κρέμας Fungalor Premium Plus. Ψάχνω για μια ποιοτική κρέμα που θα με βοηθήσει να αντιμετωπίσω τη μυκητίαση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι φίλοι μου είπαν για αυτό. Δεδομένου ότι η κρέμα έχει τις δικές της ιδιότητες, οι φίλοι μου με συμβούλευαν πώς να το εφαρμόζω σωστά και πόσο συχνά την ημέρα.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο

Δεν είναι περίπλοκο στη χρήση. Ο τύπος της εφαρμογής περιγράφεται λεπτομερώς στις οδηγίες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου, το αποτέλεσμα γίνεται ισχυρότερο όταν χρησιμοποιείται τρεις φορές την ημέρα. Αυτή η ευκαιρία δεν εμφανίζεται πάντα, αλλά προσπαθώ να παραμείνω στο καθεστώς μου. Είναι επίσης σημαντικό όχι μόνο να απλώσετε την κρέμα στο δέρμα, αλλά και να την απλώσετε σε κυκλικές κινήσεις μασάζ. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μέρη με σοβαρή μυκητική βλάβη. Μετά το στέγνωμα, μπορείτε να φορέσετε ζεστές κάλτσες. Οι διαδικασίες πρέπει να πραγματοποιούνται καθημερινά, καθώς το αποτέλεσμα της κρέμας είναι σωρευτικό.

Φωτογραφία της κρέμας, εμπειρία με το Fungalor Premium Plus

Πρώτη εβδομάδα

Ήδη την πρώτη εβδομάδα χρήσης, παρατήρησα την επίδραση της κρέμας στον εαυτό μου. Στην αρχή φάνηκε ότι η κρέμα δεν έφερε ούτε ένα γραμμάριο οφέλους. Πόσο λάθος ήμουν! Μετά από μερικές μέρες δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου. Η ερυθρότητα εξαφανίστηκε, το δέρμα σταμάτησε να ξεφλουδίζει, η μυρωδιά εξαφανίστηκε, το δέρμα έγινε πιο υγιές.

Δεύτερη εβδομάδα

Το αποτέλεσμα αυξήθηκε μετά από μια εβδομάδα. Η κρέμα έδειξε την καλύτερη. Το δέρμα έγινε ελαφρύτερο, πιο υγιές και το πιο σημαντικό, ο κνησμός είχε εξαφανιστεί εντελώς.

Επίδραση από ένα μήνα

Το δέρμα μου μεταμορφώθηκε 4 εβδομάδες μετά την έναρξη της κρέμας. Η μυκητίαση έχει φύγει.

Μπορώ να προτείνω κρέμα Fungalor Premium Plus τόσο στους φίλους μου όσο και σε όσους έχουν μυκητιακές βλάβες στα πόδια. Αυτό είναι το καλύτερο χτύπημα για τα χρήματα σας.