Οδηγίες χρήσης Fungalor Premium Plus

Χαρακτηριστικά της χρήσης κρέμας Fungalor Premium Plus

Η κρέμα μυκητίασης Fungalor Premium Plus απαιτεί αυστηρή θεραπευτική αγωγή προκειμένου να επιτευχθεί γρήγορη ανακούφιση από τη μυκητίαση. Εάν θέλετε τα μέγιστα αποτελέσματα, ακολουθήστε τις οδηγίες στις οδηγίες προετοιμασίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα

Χρήση του Fungalor Premium Plus

Απλώστε την κρέμα στο δέρμα που προσβάλλεται από τον μύκητα αρκετές φορές την ημέρα. Πριν απλώσετε την κρέμα, ξεπλύνετε καλά τα πόδια σας με νερό, κατά προτίμηση χλιαρό. Στεγνώστε το δέρμα σας. Τρίψτε το προϊόν πολύ απαλά και απαλά στο δέρμα. Μασάζ, κυκλικές κινήσεις θα είναι χρήσιμες σε αυτό. Μια απλή εφαρμογή μπορεί να μην παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το μασάζ με τη σειρά του χαλαρώνει τους μύες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Χάρη σε αυτό, το προϊόν απορροφάται αξιόπιστα από το δέρμα, αρχίζει να επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα και, ως αποτέλεσμα, το δέρμα θεραπεύεται. Απλώστε την κρέμα σε περιοχές με ορατές βλάβες, ερυθρότητα και κνησμό.

Ενδείξεις

Η κρέμα Fungalor Premium Plus έχει πολλές βασικές ενδείξεις χρήσης:

  • Μυκητιασική λοίμωξη
  • Τραχύτητα και απολέπιση του δέρματος
  • Φλεγμονή, ερυθρότητα, κνησμός
  • Καταστροφή της πλάκας νυχιών
  • Το φυσικό κοκκίνισμα έχει εξαφανιστεί.

Το εργαλείο είναι κατάλληλο όχι μόνο για τη θεραπεία της μυκητίασης, αλλά και για την πρόληψη της νόσου.

Φάσεις δράσης

Η εβδομάδα Αποτέλεσμα
1 εβδομάδα Η κρέμα αρχίζει να αλληλεπιδρά με τα κύτταρα του δέρματος. Η διαδικασία της αναγέννησης των κυττάρων ενεργοποιείται.
2 εβδομάδες Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, ο κνησμός εξαφανίζεται, η ερυθρότητα μειώνεται.
3 εβδομάδες Το αποτέλεσμα είναι ορατό με γυμνό μάτι: τα σημάδια της μυκητίασης εξαφανίζονται σχεδόν κατά 99%.
4η εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα το αποτέλεσμα της κρέμας ενισχύεται και το προστατευτικό στρώμα του δέρματος ενισχύεται.

Αντενδείξεις

Το Fungalor Premium Plus δεν έχει αντενδείξεις. Η χρήση του προϊόντος πρέπει να γίνεται με μέτρο και σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μπορείτε να αγοράσετε μια αντιμυκητιακή κρέμα στην Κύπρο. Θα θέλατε να αγοράσετε ένα προϊόν; Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και συμπληρώστε μια απλή φόρμα. Ο διαχειριστής μας θα εξετάσει την αίτησή σας και θα σας καλέσει. Μόνο τώρα μπορεί να αγοραστεί η κρέμα Fungalor Premium Plus σε μικρή τιμή με μεγάλη έκπτωση!